Odkryj Azję z EDO – wywiad z Piotrem Zajączkowskim i Tomaszem Stankiem

Obecnie wszyscy dookoła chętnie eksperymentują z kuchnią, smakami z dalekich krajów. Na mapie gastronomicznej Krakowa znajdziemy miejsce, w którym skosztujemy specjałów z dalekich regionów, ale w tradycyjnej odsłonie! EDO SUSHI i drugi punkt, EDO FUSION, zostały stworzone z miłości do sushi i azjatyckiej kultury jedzenia. Pierwsze tego typu miejsca w Krakowie, w których wyborny smak potraw jest czymś stałym.

Szef kuchni stawia przede wszystkim na jakość produktów i technikę przygotowania, a sam wystrój wiernie odzwierciedla wnętrza japońskich sushi barów. Kto stoi za sukcesem EDO? Właściciel Piotr Zajączkowski oraz szef kuchni Tomasz Stanek opowiadają nam o tym miejscu i czym tak naprawdę uwiodła ich Azja!

Czytaj dalej: https://issuu.com/loungemagazyn